Condicions de compra

Condicions de compra


1. INTRODUCCIÓ

El present document (conjuntament amb els documents en ell esmentats) estableix les condicions per les quals es regeix l'ús d'aquesta pàgina web i la compra de productes en la mateixa (d'ara endavant, les "Condicions"). 

Et preguem que llegeixis atentament les Condicions abans d'usar aquesta pàgina web. En utilitzar aquesta pàgina web o fer una comanda a través de la mateixa, concedeixes quedar vinculat per aquestes Condicions.

Les condicions vigents al moment d'ús de la pàgina web o de celebració del Contracte (tal com aquest es defineix més endavant) seran les que et resultin aplicables.  

El Contracte (tal com aquest es defineix més endavant) podrà formalitzar-se, a la seva elecció, en qualsevol dels idiomes en els quals les Condicions estan disponibles en aquesta pàgina web. 


2. LES NOSTRES DADES 

Aquesta pàgina web està operada sota la denominació Yerse.com per YERSE S.A., qui ostenta la titularitat de la mateixa, societat espanyola amb domicili en ctra. Terrassa, 263, 08205 Sabadell, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, nº 13839, folio 182, tomo 1614, libro 1044, sección 2ª y NIF A08224958.

Horari Dilluns a Dijous de 9,30 a 17,30. Divendres de 8,30 a 14h.

La venda s'entén realitzada al nostre domicili social i en comprar per aquest portal implica l'acceptació de les condicions generals. 

Pots modificar les dades abans de realitzar la compra. 


3. LES TEVES DADES I LES TEVES VISITES A AQUESTA PÀGINA WEB

La informació o dades personals que ens facilitis sobre tu seran tractats conforme a l'establert en la Política de Privadesa. En fer ús d'aquesta pàgina web consenteixes al tractament d'aquesta informació i dades i declares que tots ells són veraços i es corresponen amb la realitat. 


4. ÚS DE LA NOSTRA PÀGINA WEB

En realitzar una comanda a través d'aquesta pàgina web, declares ser major de 18 anys i tenir capacitat legal per celebrar contractes. 


5. DISPONIBILITAT DEL SERVEI

Actualment els articles que s'ofereixen a través d'aquesta pàgina web estan disponibles per al seu enviament a: ÀUSTRIA, BÈLGICA, DINAMARCA, FRANÇA, IRLANDA, ITÀLIA, LUXEMBURG, HOLANDA, NORUEGA, POLÒNIA, ESPANYA (excepte Canàries, Ceuta i Melilla), PORTUGAL (excepte Açores-Madeira) i SUÈCIA.


6. PROCÉS DE COMPRA 

El procés de compra consta de diversos passos:

• PRIMER: Per realitzar la compra has d'haver-te donat d'alta.
• SEGON: En disposar d'un login i password ja pots escollir els teus productes.


7. IMPOSSIBILITAT DE LLIURAMENT

Si després de tres intents ens resultés impossible efectuar el lliurament de la teva comanda, intentarem buscar un lloc segur per deixar-ho. Així mateix, et deixarem una nota indicant-te on es troba la teva comanda i com fer per recollir-ho. Si no has d’estar en el lloc de lliurament de la comanda a l'hora convinguda, et preguem que et posis en contacte amb el nostre operador logístic per convenir el lliurament en un altre dia. 

En tot cas, per recollir la teva comanda, disposaràs d'un termini de 10 dies contats des de la data en què seguint el procediment establert en les presents Condicions se t'informi que la teva comanda està disponible.

Si transcorregut aquest termini no haguessis recollit la teva comanda, entendrem que desitges desistir del Contracte i ho considerarem resolt. Com a conseqüència de la resolució del Contracte, et retornarem el preu pagat per tals productes al més aviat possible i, en qualsevol cas, en el termini màxim de 14 dies des de la data en què conforme a l'establert en la present clàusula considerem resolt el Contracte.


8. TRANSMISSIÓ DE LA PROPIETAT DELS PRODUCTES

El producte estarà al teu càrrec a partir del moment del seu lliurament.


9. PREU I PAGAMENT

Els preus d'aquesta pàgina web s'expressen en EUR i inclouen l'IVA, però exclouen les despeses d'enviament, que s'afegiran a l'import total de la cistella de compra segons s'exposa en la guia de compra, apartat Enviaments i Devolucions, a més a més de en cada fitxa de producte en la etiqueta "ENVIAMENTS". 

Els preus poden canviar a qualsevol moment, però (excepte en l'establert anteriorment) els possibles canvis no afectaran a les comandes  que  ja haguem enviat una Confirmació d'Enviament. 

Una vegada que hagis fet les teves compres, tots els articles que desitges comprar s'hauran afegit a la teva cistella i el pas següent serà tramitar la comanda i efectuar el pagament. 

Podràs fer el pagament amb les targetes Visa, Visa electron, Mastercard, Maestro, i Paypal. Per minimitzar el risc d'accés no autoritzat, es codificaran les dades de la teva targeta.

En fer clic a "Autoritzar Pagament" estàs confirmant que la targeta de crèdit és teva o que ets el legítim posseïdor . 

Les targetes de crèdit estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l'entitat emissora de les mateixes, però si aquesta entitat no autoritzés el pagament, no ens farem responsables per cap retard o falta de lliurament i no podrem formalitzar cap Contracte amb tu.


10. IMPOST SOBRE EL VALOR AFEGIT 

De conformitat amb la legislació vigent aplicable, totes les compres realitzades a la nostra pàgina web estan subjectes a l pagament de l'IVA o qualsevol altre taxa aplicable d'acord amb el país de destí.


11. POLÍTICA DE DEVOLUCIONS

T'oferim la possibilitat de retornar les peces comprades online. Una vegada rebuda la teva comanda, disposes de 15 dies naturals des de la recepció de la comanda per poder retornar els productes que desitgis. 

Els articles s'han de retornar degudament protegits en el trànsit.

Pots realitzar la teva devolució de manera totalment gratuïta a les nostres botigues o en oficines de Correus (Espanya) o punts de conveniència (resta de països). Si esculls el servei courier a domicili que t'oferim podríem descomptar 3,95€, per a Espanya i Portugal, o 4,95€ per a la resta de països.

Per procedir a la devolució hauràs d'entrar a yerse.com i identificar-te amb el teu email i password. A la teva àrea personal hi trobaràs totes les teves comandes. Escull la comanda que vulguis retornar i clica sobre el símbol devolució. A continuació selecciona els productes i segueix la resta d'instruccions. Si us plau, recorda indicar quin mètode de devolució desitges: oficina correus, botiga, domicili..., segons disponibilitat de cada país.

En compres com a convidat, hauries d'enviar-nos un correu electrònic a shoponline@yerse.com amb la referència de la teva comanda i les teves dades de contacte. Nosaltres ens posarem en contacte amb tu per coordinar la recollida de les peces mitjançant servei courier, lliurament a botiga o oficines de correus segons et convingui.

Tens un model de formulari si ho desitges en el següent enllaç, tot i que no és necessari: formulari devolucions

Et donarem un justificant de recepció.

Procedirem a efectuar el reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat per tu per a la transacció inicial, tret que hagis disposat expressament el contrari, en el termini màxim de 14 dies; en tot cas, no incorreràs en cap despesa com a conseqüència del reemborsament.

Podrem retenir el reemborsament fins a haver rebut els béns, o fins que hagis presentat una prova de la devolució dels mateixos, segons quina condició es compleixi primer. 


11.1. Devolucions de productes defectuosos

En els casos en què consideris que al moment del lliurament el producte no s'ajusta a l'estipulat en el Contracte, hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres de forma immediata per mitjà del nostre email: shoponline@yerse.com indicant les dades del producte així com el dany que sofreix, o ben trucant per telèfon al número 902 32 34 00 on t'indicarem la forma de procedir.

El producte ho podràs retornar lliurant-ho al teu domicili a un missatger que t'enviarem.

Procedirem a examinar detingudament el producte retornat i et comunicarem per e-mail, dins d'un termini raonable, si escau la devolució o substitució del mateix (si escau). La devolució o substitució de l'article s'efectuarà al més aviat possible i, en qualsevol cas, dins dels 14 dies següents a la data en la qual t'enviem un correu electrònic confirmant que procedeix la devolució o substitució de l'article no conforme. 

Les quantitats pagades per aquells productes que siguin retornats a causa d'alguna tara o defecte, quan realment existeixi, et seran reemborsades íntegrament, inclosos les despeses de lliurament incorreguts per lliurar-te l'article. La devolució s'efectuarà en el mateix mitjà de pagament que es va utilitzar per pagar la compra. 


12. GARANTIES

Com a consumidor i usuari en adquirir qualsevol dels productes comercialitzats a yerse.com t'oferim les garanties corresponents, en els termes legalment establerts per a cada tipus de producte i reconeguts per la legislació vigent que fan referència a les garanties de béns de consum (Articles 97.1 .n / 116/120 i 123 de la llei 3/2014 per la qual es modifica el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris) responent, per tant, per la falta de conformitat dels mateixos que es manifesti en un termini de dos anys des del lliurament del producte.

És per això que com a consumidor disposes de fins a 2 mesos per a notificar-nos qualsevol tara o defecte que poguessis detectar en els nostres productes, des que tinguessis constància d'ells, de manera que procediríem a la reparació, substitució, rebaixa del preu o resolució del contracte segons correspongués, de manera completament gratuïta.


13. SERVEI D'ATENCIÓ Al CLIENT

Per a qualsevol incidència o reclamació podràs enviar un correu electrònic a l'adreça shoponline@yerse.com Com a CONSUMIDOR pots sol•licitar fulles de reclamacions al nostre domicili social o descarregar-les en http://www.consum.cat/doc/doc_62342195_2.pdf.


14. PROPIETAT INTEL•LECTUAL

Reconeixes i consents que tot copyright, marca registrada i altres drets de propietat intel•lectual sobre els materials o continguts que s'aporten com a part de la pàgina web ens corresponen a tot moment a nosaltres o qui ens van atorgar llicència per al seu ús. Podràs fer ús de dita material únicament en la forma en què t'ho autoritzem expressament nosaltres o els qui ens van atorgar llicència per al seu ús. Això no t'impedirà utilitzar aquesta pàgina web en la mesura necessària per copiar la informació sobre la teva comanda o dades de Contacte. 


15. LINKS DES DE LA NOSTRA PÀGINA WEB

En el cas que la  nostra pàgina web contingui links a altres pàgines web i materials de tercers, aquests links es faciliten únicament a efectes informatius, sense que nosaltres tinguem control algun sobre el contingut d'aquestes pàgines web o materials. 

Per tant, no acceptem responsabilitat alguna per qualsevol dany o pèrdua derivats del seu ús. 


16. COMUNICACIONS PER ESCRIT

La normativa aplicable exigeix que part de la informació o comunicacions que t'enviem siguin per escrit. Mitjançant l'ús d'aquesta pàgina web, acceptes que la major part d'aquestes comunicacions amb nosaltres siguin electròniques. Ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic o et facilitarem informació penjant avisos en aquesta pàgina web. A efectes contractuals, consents a usar aquest mitjà electrònic de comunicació i reconeixes que tot contracte, notificació, informació i altres comunicacions que t'enviem de forma electrònica compleixen amb els requisits legals de ser per escrit. Aquesta condició no afectarà als teus drets reconeguts per llei.


17. NOTIFICACIONS

Les notificacions que ens enviïs hauran d'enviar-se preferiblement a través del nostre correu electrònic shoponline@yerse.com.
Conforme al que es disposa en la clàusula 15 anterior i tret que s'estipuli el contrari, li podrem enviar comunicacions bé a l'email o bé a l'adreça postal facilitada per tu a l'hora de realitzar una comanda. 

S'entendrà que les notificacions han estat rebudes i han estat correctament fetes en el mateix instant en què es pengin a la nostra pàgina web, 24 hores després d'haver-se enviat un correu electrònic, o tres dies després de la data de franqueig de qualsevol carta. Per provar que la notificació ha estat feta, serà suficient provar, en el cas d'una carta, que tenia l'adreça correcta, estava correctament segellada i que va anar degudament lliurada a correus o a una bústia i, en el cas d'un correu electrònic, que el mateix va ser enviat a l'adreça de correu electrònic especificada pel receptor. 


18. CESSIÓ DE DRETS I OBLIGACIONS

El Contracte és vinculant tant per a tu com per a  nosaltres, així com per als nostres respectius successors, cessionaris i drethavents.

No podràs transmetre, cedir, gravar o de qualsevol altra manera transferir un Contracte o algun dels drets o obligacions derivats del mateix al seu favor o per a tu, sense haver obtingut el nostre consentiment previ per escrit. 


19. NUL•LITAT PARCIAL 

Si alguna de les presents Condicions o alguna disposició d'un Contracte anessin declarades nul•les i sense efecte per resolució ferma per autoritat competent, els restants termes i condicions romandran en vigor, sense que quedin afectats per aquesta declaració de nul•litat. 


20. CONTRASENYES

L'Usuari es compromet a notificar a YERSE de forma immediata qualsevol ús no autoritzat de la seva contrasenya, així com l'accés per tercers no autoritzats a la mateixa.


21. LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

L'ús de la nostra pàgina web i els contractes de compra de productes a través aquesta pàgina web es regiran per la legislació espanyola. 

Qualsevol controvèrsia que sorgeixi o tingui relació amb l'ús de la pàgina web o amb aquests contractes, les parts se sotmeten, a l'elecció, per a la resolució dels conflictes, dels jutjats i tribunals del domicili de l'usuari.
Així mateix, com a entitat adherida a CONFIANZA ONLINE i en els termes del seu Codi Ètic, en cas de controvèrsies relatives a la contractació i publicitat online, protecció de dades i protecció de menors, l'usuari podrà acudir al sistema de resolució extrajudicial de controvèrsies de Confiança online (www.confianzaonline.es).


22. COMENTARIS I SUGGERIMENTS

Els teus comentaris i suggeriments seran ben rebuts. Et preguem que ens enviïs tals comentaris i suggeriments a través del nostre email: shoponline@yerse.com.Última actualització al Octubre 2019

Pots descarregar AQUÍ les condicions de compra en PDF

Adhesió al segell Confianza online al novembre 2016