Com comprar:

Com comprar:

Comprar a Yerse.com és molt senzill. Només has de seguir les següents passes:


1.- Tria la secció (roba, accessoris, Total Look), i la família (tipus de peça).

2.- Visualitza el producte que t'interessa. A través d'un clic accediràs a la fitxa completa del producte amb informació referent a: composició, talles disponibles, referència i preu. Amb un clic sobre la imatge podràs ampliar-la.

3.- Selecciona una peça i afegeix-la a la cistella clicant sobre el botó "compro". A continuació pots triar entre seguir comprant o tramitar la comanda.

4.- Si vols seguir comprant, repeteix el procés però si vols tramitar comanda et demanarem que et  registris.

5.- Una vegada hagis introduït les teves dades, comprova que siguin correctes i prem “confirmar”.

6.- Assegura't que l'adreça d'enviament i facturació són correctes.

7.- Selecciona un mètode de pagament: Visa, Visa Elèctron, Mastercard, Paypal.

8.- Confirma la comanda.

10.- Rebràs un e-mail confirmant-te la comanda.


Informació General (FAQ)


En quins països puc rebre la meva comanda?
Actualment els articles que s'ofereixen a través d'aquesta pàgina web estan disponibles per al seu enviament a: ÀUSTRIA, BÈLGICA, DINAMARCA, FRANÇA, IRLANDA, ITÀLIA, LUXEMBURG, HOLANDA, NORUEGA, POLÒNIA, ESPANYA (excepte Canàries, Ceuta i Melilla), PORTUGAL (excepte Açores-Madeira) i SUÈCIA.

En quants idiomes es pot navegar?
Els idiomes de navegació de Yerse.com són: Español, Anglès, Francès i Català.

Es reposen els articles amb la indicació “esgotat”?

Si un article està esgotat, tractarem de reposar-lo el més aviat possible. A cada fitxa de producte tens la opció de sol.licitar que t'avisem si una talla no hi és. Actíva-la!. Si no hi hagués estoc, el retiraríem de la web.

Rebré el mateix producte que veig a la foto?
Si, excepte en aquells productes amb processos artesanals en els quals podria haver-hi una mínima diferència en l'acabat o en el cas dels colors, que encara que hem fet un esforç per mostrar-los de la forma més propera a la realitat, el color de les peces que apareixen en pantalla pot estar subjecte a variacions depenent de la qualitat del monitor del teu ordinador. En aquest sentit Yerse.com no pot garantir que els colors que apareguin en el teu monitor s'ajustin fidelment a la realitat.

És possible rebre informació periòdica en el meu email amb les últimes novetats i ofertes de Yerse?
Sí. Simplement accedint a la secció “Newsletter” i registrant-hi rebràs informació sobre les últimes novetats, promocions, total looks proposats i esdeveniments de Yerse.

Puc donar-me de baixa de la Newsletter de Yerse?
Sí. A l'apartat “Newsletter” podràs donar-te de baixa de manera senzilla.

Com recupero la meva contrasenya oblidada?
Si has oblidat la teva contrasenya, pots recuperar-la en l'apartat de “identifica't”. Proporciona la teva adreça de correu electrònic i t'enviarem un e-mail amb la nova contrasenya.

Com puc assegurar-me d'haver realitzat bé la meva compra?
Una vegada feta la teva comanda, rebràs un e-mail de confirmació. Si no el rebessis, posa't en contacte amb el nostre departament d'atenció al client: per telèfon 902 32 34 00 o mail: shoponline@yerse.com

Puc saber en quin estat es troba la meva comanda?
Sí. Accedint a la fitxa de la comanda veuràs l'estat en el qual es troba cada comanda que hagis realitzat. També pots contactar per e-mail amb el departament logístic: pedidosonline@yerse.com 

Puc eliminar algun article de la meva comanda?
Sí. Des de la cistella de compra podràs eliminar els articles que no desitges sempre que no hagis tramitat la comanda.

Què haig de fer si m'arriba un article defectuós?
Yerse només ven articles en perfecte estat, per la qual cosa si, excepcionalment, t'arriba una peça amb alguna tara, posa't en contacte amb el nostre departament d'atenció al client: per telèfon 902 32 34 00 o mail: shoponline@yerse.com

Què haig de fer si m'arriba un article incorrecte?
Si en alguna ocasió, per error, t'arriba un article que no has demanat posa't en contacte amb el nostre departament d'atenció al client: per telèfon 902 32 34 00 o mail: shoponline@yerse.com.